lördag 24 december 2011

HEJ JULAFTON IGEN DÅ =D

min dag har varigt bra hitils! (Y) jag och amanda gick ner i källaren och satt där lite sen hade tomten plaserat ut lappar i hela husen på varge lapp stog de ledtrådar så vi sprang upp och ner hela tiden! =D sen stog de kolla under pappas säng på sista lappen och där låg de två skitstora paket som vi drug fram och de va EN TV<33333333333333333 så har en tv nu!

nu ska jag åka till mormor och morfar så ha en trevlig jul alle sammans<3 först trodde jag inte att man kunde ha en bra jul utan snö men de kunde man tydligen<3
ÄLSKAR DIG MICHAELA<3DU ÄR MITT ALLT!

// tobias öst!

Ha en toppen jul!

Jag skulle egentligen skrivit på min Tobias blogg för en vecka sen då jag var hos honom, men den tanken försvann nog eftersom vi båda glömde bort det. Nu kan jag uppdatera den när jag vill och känner för det, kanske när han ber mig också :)

Det är julafton idag :) Tror inte någon har missat det(?!). Min julafton är inte precis speciell. Vi har en blå gran, vilket jag tycker är konstigt. Mamma håller på traditioner men ingen grön gran utan en blå som glittrar?! Granen är viktigare än maten för min del. Jag skulle kunna käka tacos och vara utan gran idag, hehe. Hoppas ni får en bra dag, eftermiddag och kväll :)

Saknar dig Tobias<3

//Mela