lördag 5 november 2011

MYSS!

igår va de en av mina besta gånger som jag varit med min älskling tror att min sötnos också hade kul (L) men vi lår mäst och myste och kollade på två serier....sen skulle jag mela thomas daniel och hennes mormor gå till kyrkogården så vi cyklade ner dit och de gick väl bra...dom väntade på att jag och mela skulle komma men vi va för sega...sen sa vi lite tidlösa skämt.. innan dom skulle till willys sen när dom hade gåt gick jag och michaela och kollade på ljusen dom hade tänt...DE VA DEN MYSIGASTE PLAST JAG NÅGONSIN VARIGT PÅ....så fint <3

sen gick vi tillbaka till michaela och låg och myste lite i hennes rum sen åt vi lite sen typ gjorde vi inget jag skulle hem typ efter och hemma fick jag pizza de va gott!

nu gör jag typ inget drygar tills min älskling kommer (A) sen vet jag inte vad vi ska göra... amanda och viktor kommer vål någon gång sen mäd och therese och fredrik ska bli kul att träffa dom de va ett rag sen jag träffade dom nu..
som vanligt så lysnar jag på musik metallica - master of puppets den är ganska bra men har inte hittat orginalet på spotify än..!
men hejdå ha de gött!


ÄLSKAR DIG MICHAELA DU ÄR SÅ SÖT <33333333 PUZZ