lördag 29 oktober 2011


hehe hittar alltid på något! :P

love you

själv hemma! (Y) vad gör man? jo hö(Y)er volymen ofc! =D HEHE nu lysnar jag på hey boy...bom tika boom tika hey boy what you gona hey´boy!
hehe gick upp 9 idag och åt och jag har inte gjort så mö typ! bygt en BOOM BOX som jag började på igår HEHE
igår va mormor och morfar här dom fikad lita och åt lite och så och snackade lite sen kollade jag lite på en film som morfar hade spelat in när dom skördar hans skog tycker personligen de är COOOOLT när man huG G Ger ner träd HEH
lysnar på HEJ DÄR...nu! :P en tjej som dej ska ej gå själv de är mitt ansvar! DU DUU dii dee! =D
HEHE! åt en billy:s pizza innan orkade inte laga något..sen gick jag och la mig på golver och lysnade lite på musik för de är bästa stället och ligga på då tycker jag för de är ganska skönt och så....ömm har inte så mycket att säja de har inte hänt så mycket mamma och pappa är nere vid havet nu och amanda är i jönköping..tror jag.!
 NU har jag inte några större invensteringar på gång ska bara köpa en till försterkare för jag vill inte råka bränna den receivern jag har så då köper jag ett såkallat pa-slutsteg istället för att få lite mer efekt för mindre pengar som ni vet så har jag blivigt ganska snål på sistånde men de är bara för att jag tycket att jag inte har så mycket pengar att spendera på tuggummi och godis och en annan sak är att jag har godisförbud nu så äter inte godis och saker med mycket socker i..! personligen tycker jag att de är ganska bra för både mig och min ekonomi (A)

sitter med lite SO papper som jag ska renskriva den kommande veckan VI HAR JU LOV SÅ JAG KAN TA DE LITE LUNGT MED DE... hehe lov är kanska skönt ibland men ibland känner jag att jag vill gå till skolan men de är bara för att få träffa kompisar tror jag..! sen ska jag läsa färdigt en bok som vi läser på svenskan den handlar om en person som heter molly och har de svårt i skolan och sen händer de en sak så hon måste vittna för polisen och hennes pappa vill inte de och bla bla bla..!
lysnar på hippy hippy shake nu! :P haha en gammal låt..! men jag tycker att den är ganska bra..!  
ÄLSKAR DIG MICHAELA <3